19. januar 2010

Andrea Hejlskov - Andrea Hejlskov; en facebookbiografi

Andrea Hejlskov
Andrea Hejlskov - en facebookbiografi
Lindhardt og Ringhof
245 sider
16. jan-19. jan

Andrea Hejlskov - en facebookbiografi er baseret på de ting, som Andrea Hejlskov har skrevet på facebook om sit liv i lidt over et år. Dette er blandet med diverse statusopdateringer, indlæg, der er skrevet i gruppen Statuspolitiet som Andrea Hejlskov er en del af og beskeder fra Andreas inbox.

Man får et indblik i en 33 årig kvindes liv, som har prøvet lidt mere end de fleste, hendes alder taget i betragtning. Og vi bliver inddraget en smule i de problemer, der er med faren til et af hendes tre børn. Det er et hårdt år for Andrea, der virkelig må kæmpe for børnene og kæmpe for, at hun ikke selv går ned over, at et af børnenes far er blevet som han er.

Jeg er en af dem som endnu ikke selv har fundet vej til facebook. Så hvordan det hele nærmere fungerer derinde, er jeg ikke meget inde i, og det var måske faktisk det, der dragede mig til at tage Andrea Hejlskovs facebookbiografi med hjem fra bibliotekshylden, da den tilfældigt stod foran mig.
Hvis man tager det for hvad det er, så er der skam grobund for et par timers underholdning, når Andreas facebook venner slår sig ud på slap line og kommer med sjove kommentarer til snart sagt alting. Alvoren er helt sikkert også til stede, og Andrea har skrevet nogle gode noter omkring forskellige ting, der rører sig eller har rørt sig i hendes liv. Hun har helt sikkert ordet i sin magt, og kan noget med ord. Der jongleres rundt med dem, og det fungerer faktisk ret godt. Facebookbiografien er opbygget med notes, statusopdateringer, Statuspolitigruppen og diverse andre indslag blandet rundt mellem hinanden, og det skaber god afveksling i læsningen hele bogen igennem.

Ganske udmærket underholdning - hurtigt læst, men nok også rimeligt hurtigt glemt, selvom Andreas problemer med eksmanden helt sikkert krøb ind under huden på mig.

4 kommentarer:

Janke sagde ...

hei, jeg har gitt deg en blogg pris. Den ligger på bloggen min.

Lenes verden sagde ...

Må minde mig selv om at læse denne bog!!!

Mia sagde ...

Lene - det lyder som en god idé. Jeg vil tro, at den vil være noget for dig :-)

Lenes verden sagde ...

Jeg har skrevet det ned - så må vi se hvor langt jeg kommer med det ;)