9. november 2009

Julia Lahme - Hvor lagde jeg babyen?

Julia Lahme
Hvor lagde jeg babyen?
Pretty Ink
279 sider
6. nov-8. nov

Julia Lahme fortæller om ventetiden lige før hun bliver mor til Elias og om tiden efter hun er blevet mor til Elisa og indtil han er 8 måneder gammel. Bogen er delt op uge for uge, så man følger den lille familie, der også består af far Johan.
Alle glæderne ved at være mor bliver omtalt i bogen, men de knap så sjove ting bliver bestemt også omtalt, hvilket gør, at bogen ikke ender med at give et rosenrødt billede, men nok nærmere et mere realistisk billede af, hvordan det er at være mor, og hvor hårdt det kan være ind imellem.

Jeg er ikke ligefrem målgruppen, men det kan da være jeg får brug for noget af det en dag. Hvor lagde jeg babyen er vist mest en fortælling for dem som er mødre, hvad enten børnene er unge eller gamle.
Jeg var mest af alt nysgerrig efter at se, hvad al den virak omkring bogen var for noget - og det har jeg så konstateret nu.

Og herefter går læsningen videre til Imprimatur af Monaldi og Sorti. Den har jeg set mere frem til, og til trods for, jeg kun har læst de første 50 sider, så ved jeg allerede nu, at det tegner til at blive rigtig god underholdning. Jeg må videre med læsningen :-)

2 kommentarer:

Lenes verden sagde ...

Er det en bog du har eller en du har lånt?

Mia sagde ...

Lene - Den er lånt på biblioteket.