14. maj 2009

London

Kæresten har inviteret mig til London på en forlænget weekend i midten af juni måned, og det første jeg tænkte på derefter var selvfølgelig: "Så skal der shoppes bøger." Men hvor skal man hen og shoppe bøger i London? Har aldrig været i London før, men forestiller mig, at der er gode penge at spare på bøgerne, men også at de må have nogle enorme boghandlere derovre.

Forslag til gode boghandlere i London modtages derfor med kyshånd - og de må meget gerne have både skønlitteratur og faglitteratur, primært indenfor det naturvidenskabelige område.

12 kommentarer:

Stine sagde ...

Om det er billigt ved jeg ikke, men Waterstones boghandel kan virkelig anbefales!

Hvor er jeg i øvrigt misundelig - min kæreste skal med jobbet på studietur til London. Jeg vil med ;-)

Rigtig god tur!

cyclone bill sagde ...

Charing Cross Road!!!

Søren sagde ...

Åh, jeg er også virkelig misundelig! Tænk at rode i bogkasserne i London! Suk...Desværre har jeg ingen gode tips, for jeg har ikke været i London før. Håber du får en rigtig god tur med kæresten :-)

Lise sagde ...

har ALDRIG været i London, så jeg ved intet. Udover at jeg er dødmisundelig, det VED jeg :-)

God weekend.

Mia sagde ...

Stine - Tak for anbefalingen :o)

Haha, jeg forstår godt du gerne vil med. Kan du ikke sige dig med i kufferten ;o)

Tak :o)

Mia sagde ...

Cyclone Bill - Fantastisk link! Tak for tippet - det ser intet mindre end super ud. Jeg må ganske enkelt besøge Charing Cross Road :o)

Mia sagde ...

Søren - Jeg håber bare kæresten har tålmodighed til at jeg skal gennemrode diverse bogkasser og gennemløbe diverse boghylder for gode fund til billige penge ;o) Men forhåbentlig kan han også blive fanget :oD

Tak :o)

Mia sagde ...

Lise - Det er også okay at være det ;o) Jeg har heller aldrig været der før, så jeg ser også frem til at komme til London.

Tak i lige måde :o)

Dorte H sagde ...

Jeg kan ikke lige anbefale noget konkret, men der er gode boghandlere nærmest på hverandet gadehjørne, og deres paperback-priser er helt latterligt billige set med danske øjne. Fin idé af din kæreste med sådan en weekend.

Mia sagde ...

Dorthe - Det lyder som om der er noget at se frem til på den bogmæssige front :o)

Tror det ender med at blive Foyles vi besøger. Der kan bøgerne nemlig bestilles på deres hjemmeside og så afhentes i butikken 24 timer senere, og det med ca. 20-25 % rabat på grundlag af online bestilling :oD Plus det i forvejen ser ret billigt ud.

Det bliver dyrt at komme til London kan jeg godt se på det hele. Ender jo med at jeg skal betale overvægt på vej hjem *LOL*

Louise sagde ...

Fin ide at bestille online og så hente. Men du MÅ IKKE gå glip af at gå og ose en eftermiddag eller to i nogle af de mageløse og skønne boghandler, der findes i London. Og skulle du komme forbi et stormagasin eller tre, så har de som regel også en bogafdeling. Udvalget er selvfølgelig ikke nær så stort som i en "rigtig" boghandel, til gengæld har de tit sådan noget som "tag tre paperback for tos pris" og den slags. GOD TUR!

Mia sagde ...

Louise - Du kan være helt sikker på, at boghandlerne også nok skal blive besøgt flittigt ;o) Og et stormagasin eller to burde kæresten og jeg også komme forbi. Jeg er mere bange for den overvægtsbetaling, der ender med at vente i lufthavnen. Haha :o)

Tak for rådene :o)