12. januar 2008

Bloggen fylder 1 år

Bloggen fylder i dag 1 år :o) Så tillykke blog :oP

Min umiddelbare tanke er, at jeg ikke kan forstå, at der allerede er gået 1 år siden jeg oprettede min blog, men det har været hyggeligt at poste herinde, så jeg tager troligt endnu et år.

Planen er, at jeg vil prøve at blive bedre til at tilføje lidt mere information omkring de bøger jeg læser. Jeg vil fx tilføje sideantal, forlag, hvornår jeg har læst bogen fra og til samt evt. også et link til lidt information om forfatteren eller lign. Jeg prøver i hvert fald lige at forbedre oplysningerne lidt :o)

Og ellers så håber jeg bare, at I fortsætter med at kigge og læse med og ikke mindst at kommentere :o) Det er nu altså lidt sjovere at skrive når jeg ved, at der er nogen som læser med, og som kommenterer på det skrevne. Tak for alle de kommentarer, som I har bidraget med det seneste år, og som har gjort det en hel del sjovere at have bloggen :o)

9 kommentarer:

Stine sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Mia :) Dine tanker lyder rigtig gode - jeg kan med garanti ikke holde mig væk... ;)

Mia sagde ...

Tak Stine :o)

Og dejligt du ikke kan holde dig væk - det er jeg glad for :o)

Marianne's mening sagde ...

Tillykke med din blog's 1 års fødselsdag. sikke mange bøger du har fået læst på bare et år!

Mia sagde ...

Marianne - Tak :o) Og ja, lidt bøger har jeg da fået læst. Det er bare ærgeligt der er så mange jeg gerne vil læse - synes slet ikke jeg når at få læst alle dem jeg gerne vil.

Anonym sagde ...

Jeg har ikke læst med et helt år, men jeg har fulgt med mere eller mindre regelmæssigt gennem nogle måneder. Jeg synes at du skriver nogle fantastiske anmeldelser. De er altid grundige og du argumenterer godt for dine holdninger. Derfor er det altid en fornøjelse at læse dine anmeldelser, uanset om jeg selv er enig med dig eller ej!

Til lykke med jubilæumet.

Mia sagde ...

Jens - Tak skal du ha' for de søde ord :o)

Jeg er glad for at høre du synes mine anmeldelser er grundige og at jeg argumenterer for mine holdninger. Det viser da, at det er det rette jeg gør, og at det er det jeg skal fortsætte med.

Tak igen :o)

Aboutabook sagde ...

Tillykke med fødselsdagen. Ja, jeg bliver altså også hængende og glæder mig til at læse videre på din blog fremover.

Fru Green sagde ...

Tillykke med føs'daen.

Mia sagde ...

JJ - Tak :o) Og bliv du endelig hængende. Du er i hvert fald velkommen.

Fru Green - Tak :o)