3. december 2007

Travlheden er sat ind

Der er nok at se til, og jeg synes ikke lige altid jeg når alt det jeg gerne vil i denne tid. Men det er jo ikke nemt når man desværre ikke kan være mere end et sted af gangen. En gang imellem ville det ellers være praktisk, hvis det var muligt ;o)

December er jo lig med eksamensforberedelse, idet januar jo traditionelt er eksamensmåned når man går på universitetet. Og eksamensforberedelserne er da også startet, idet vi har fået udleveret 19 spørgsmål til en mundtlig eksamen. Disse skal så forberedes i forvejen, hvorefter vi så trækker 1(!) af disse spørgsmål, som vi så skal snakke om til eksamen. Øv, jeg synes det er lidt irriterende at sidde og lave så meget arbejde, mens jeg så samtidig ved, at det kun er 1/19 af det jeg får behov for *LOL* Men det skal jo laves, og når man så hører, at dumpeprocenten i faget sidste år var på 70 %, så er jeg altså lige lidt mere opsat på at være flittig her i december, så jeg forhåbentligt ikke tæller med i den statistik.

Yderligere så er der jo lige en masse julehygge jeg også gerne vil deltage i. Kæresten og jeg stod for at arrangere noget julehygge for en del af kærestens familie på 35 personer, så der var gang i den i lørdags, hvor arrangementet løb af stablen. Det er heldigvis sådan, at hver familie har en ret med hver, så det var primært det at skaffe lokaler og få inviteret folk, som vi har stået for :o) Det gik fint, og det var nu ganske hyggeligt.

Julegaverne er købt - én af dem mangler lige at blive pakket ind, og så er der et par stykker, der mangler et til-og-fra kort på, men det skal jeg lige have købt først. Det er ikke normalt, at jeg er så tidligt ude med at købe julegaverne, men jeg vidste, at december blev travl, så derfor har jeg været forudseende og købt dem for et par uger siden.

Resten af tiden indtil juleaften er der en del små hygge arrangementer i kalenderen, og dem ser jeg frem til som et dejligt og kærkomment afbræk i eksamensforberedelserne.

7 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg knokler også med opgave. Vi får ikke eksamensspørgsmål på forhånd. Jeg kan godt se, at det er træls at skulle forberede så meget når man kun skal bruge 1/19 del af det - men på den anden side må det være rart at have muligheden for at forberede sig på forhånd. Vi skal "bare" op i opgaven og så nogle spørgsmål i fuldt pensum. Godt det først er i slutningen af januar ;)

Aboutabook sagde ...

Puha, nu får jeg stress. Jeg har endnu ikke købt en eneste julegave. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid er den sidste i familien til at få købt gaver.

Jeg syntes december er så hyggelig, med lys og julepynt, men med alle de arrangementer jeg har i december syntes jeg aldrig jeg når at nyde december måned mere.
Heldigvis har jeg ikke så mange julefrokoster i år, så det hjælper på det, i år skal dec. nydes.

Mia sagde ...

Stine - Jeg havde nu foretrukket forsvar af en opgave, eller en mundtlig eksamen, hvor der er 20 mins forberedelse og så er det det. Nu skal man næsten præstere det umulige fordi de forventer en masse nu hvor spørgsmålene er udleveret på forhånd.
Jeg har så eksamen 4., 9. og 16. jan så god tid til forberedelse er der desværre ikke så meget af. Men jeg håber det hele går alligevel :o)

JJ - Der er ingen grund til at få stress. Juleaften kommer den 24. uanset og jeg er sikker på du nok skal nå at få købt alle gaverne alligevel :o)
Bestemt december er hyggelig, men forstår godt du synes det kan være svært at nå at nyde det hele. Jeg synes også tit at vi kun lige når at få pyntet op og nyde lysene i folks haver og på altaner, og så skal det pilles ned igen

Aboutabook sagde ...

Ja, og det bliver bare så tømt i lejligheden når alt julepynten er kommet væk, plus det er så mørkt når alle lysene er væk igen.

Mia sagde ...

JJ - Det er vi helt enige om. Der er nu altså bare lidt mere hygge over december end der er over januar ;o)

Stine sagde ...

Vi skal både op i opgaven OG spørgsmål i fuldt pensum. Det sidste frygter jeg mere og mere...!

Mia sagde ...

Stine - Det er heller ikke rart med sådan nogle spørgsmål i fuldt pensum. Man har jo dælme ikke den fjerneste idé om, hvor man skal sætte ind henne når de sådan spørger til alt. Jeg er dog sikker på det nok skal gå godt :o)