4. december 2007

Hjææææææææææælp

Jeg går og roder lidt med at oprette en wordpress blog på mit eget domæne, men det gør jo så også lige, at jeg skal overveje, hvad dælen jeg ønsker mit domænenavn skal være.

Og det er jo så her I kommer ind i billedet ;o) Har I nogen gode forslag til hvad mit domænenavn kan være? :o)

Tak

14 kommentarer:

Lenes verden sagde ...

Må jo bare totalt indrømme, at Bogormen er dig! Kan slet ikke lige forestille mig andet.....bogormen er bare...dig!

NILLE sagde ...

bogormen.dk er taget kan jeg se ;-) Ikke nemt!!! Det skal jo også være lidt fængende - og nemt at huske! Er det dyrt at købe sit eget domæne? Overvejer det også lidt! Men så skal man jo også lære Wordpress.... pyhhhhh

Mia sagde ...

Lene - Ja, det er også umiddelbart det jeg selv hænger lidt fast i, men den er desværre ikke ledig :o(

Nille - Nej det er bestemt ikke nemt at finde på lige det domæne som passer ;o)
Jeg har ikke undersøgt priserne andet end hos one.com hvor en anden blogger hjalp mig. Der koster det 112,50 kr. at oprette domæne og webhotel, og så koster det 75 kr. pr. år for et domænenavn der slutter på .dk. Og så er der en månedlig pris på 11,25 kr., så umiddelbart synes jeg faktisk ikke det er dyrt. Men ja pyyyha, så skal man til at lære wordpress at kende ;o) Jeg synes dog der er mange ting jeg gerne ville kunne ændre bedre her på blogger.com, specielt billedet i overskriften, og der er wordpress noget nemmere.

Men ak, jeg synes det er svært lige at finde noget passende som ikke er taget :o)

Lenes verden sagde ...

Læsehesten måske....det er bare ikke helt så godt. Men lidt af en læsehest er du altså også - hvis man så skal se på det næstbedste ;)

Mia sagde ...

Lene - ja det var da en mulighed, men der er jo dælme bare et lidt dumt æ i det ord ;o) Men jeg tænker videre :o)

Jens Drejer sagde ...

Jeg synes at det er meget nemt at bruge wordpress, så det skal hverken du eller Pernille være bange for.

Jeg har også et domænenavn ved one.com, som jeg overvejer at bruge på wordpress i stedet for den hjemmeside jeg har oprettet. Men jeg ved ikke lige hvordan jeg får det koblet sammen med bloggen på wordpress. Håber at du opdager det før mig. Så ved jeg hvor jeg skal finde hjælp! :-)

Mia sagde ...

Jens - Lad os se om jeg når at få det ordnet inden du er på banen ;o) Jeg synes dælme tiden render så stærkt så jeg ikke når alt det jeg vil. Der er tidligst tid til at se på det sidst i januar hvor jeg har lidt velfortjent ferie.

Jeg tror du kan få lidt hjælp på http://www.wordpress.dk/forum/ mht. hvordan du får din blog koblet sammen med dit domæne :o)

Jens Drejer sagde ...

Mia - jeg har siddet og kigget lidt på det i dag! Det ser helt usandsynligt nemt ud. Der må da være noget som jeg har misforstået! Altså, hvis det er så nemt som jeg har læst, så skal man bare købe sit domæne og når det er klar hos one.com(eller et andet sted) så taster man blot navnet i en boks på sin blog. Og så er det hele klar! Jeg skal lige overveje hvad jeg skal gøre, men jeg ændrer heller ikke min blogadresse lige med det samme!

Mia sagde ...

Jens - Jeg tror du har ret i at det er ret nemt hvis jeg skal være helt ærligt. Du anvender jo også allerede en wordpress blog i forvejen så du skal ikke til at skifte system, men blot overføre din nuværende blog til dit personlige domæne.
Jeg skal til at skifte fra blogger.com til wordpress, og det er heller ikke voldsomt vanskeligt idet man kan overføre postene fra denne blog til wordpress automatisk.
Sådan som jeg har forstået det, så er forskellen ved at du får bloggen over på dit eget domæne at du kan downloade et program til din computer og så kan du ændre mere i wordpress designet end du kan når du anvender wordpress.com som domæne. Så man kan altså tilpasse bloggen til at blive endnu mere individuelt end det er muligt nu på wordpress.com

MaOP sagde ...

Hej Mia,

Angående Wordpress, så er det rigtigt at man kan ændre ditten og datten, og at du downloader din Wordpress-engine (eller hvad faen, den nu hedder:-) og installerer skidtet på din server.

Jeg har selv Wordpress på en af mine blogs, men har aldrig haft trang til, selv at gå i gang med at ændre på mit design. Så er det nemmere bare, at downloade et nyt theme, og lægge det ind. (Mænd og æstetik) ;-)

domænenavne.. bogormen-mia.dk, mia-bog.dk, bog-mia.dk bogblogger.dk, miasbogblog.dk, bookworm.dk eller bogormen.nu - som er ledig kan jeg se...

Alt det bedste,

MaOP ;-)

Mia sagde ...

Hej MaOp

Tak for alle de gode forslag til domænenavne :o) Specielt bogblogger.dk var jeg hooked på men den er faktisk optaget, men miasbogblog.dk er også en god mulighed. Jeg spekulerer lige lidt videre :o)

Og tak for præciseringen omkring programmet. Nu er jeg jo kvinde, så jeg finder derimod det æstestiske sjovt at nørkle med, men lad os nu se om jeg overhovedet ender med at kunne finde ud af alt det kode halløj alligevel ;o)

Stine sagde ...

Jeg er overbevist om at du nok skal få det til at se supersmukt ud når du kommer igang. Jeg har downloadet et tema som jeg så gradvist har tilpasset til mit humør. Når det kniber har wordpress.dk/forum reddet mig, mange gange. De er smadder søde!

Stine sagde ...

En klar fordel ved wordpress er en noget mere logisk kommentarfunktion - der er Blogger altså lidt omstændelig synes jeg!

Mia sagde ...

Stine - jeg kiggede lidt på wordpress.dk/forum i går og hold op jeg blev ærlig talt lidt forvirret ;o) Der var flere af tingene hvor jeg bare tænkte ehm jo, men det er nok også fordi jeg slet ikke har rodet med wordpress endnu, og praktisk taget ikke ved noget som helst om det.

Men man skal købe et domæne, og så skal man downloade wordpress programmet (hvorhenne?), og så går det sådan nogenlunde der ud af der fra, ikke? ;o)

Og jeg er helt enig mht. kommentarfunktionen. Den er en hel del rarere på wordpress end på blogger, som er ret bøvlet.