30. november 2007

Så kan december bare komme an

Kalenderlyset er købt, og det er nu sat frem på bordet, så vi er klar til at tænde det i morgen, når kalenderen meddeler, at det rent faktisk endnu engang er blevet 1. december.
Julelysene er ligeledes indkøbt, og blevet sat frem på bordet, så de kan blive tændt her i julemåneden. De fungerer som en erstatning for en adventskrans, som vi ikke lige har nogen af i år. Jeg er ikke helt tilfreds med pynten på fadet med julelys, men lige pt. rækker kreativiteten ikke længere, så det bliver som det er; hvis jeg da ikke lige finder på en god idé her i løbet af december.
Kasserne med julepynt er desuden også blevet fundet frem, og der har sneget sig en del nisser ind i stuen, så her nu summer af julestemning og hygge. Det eneste jeg lige drømmer om som prikken over i'et er en lyskæde eller andet med lidt elektriske lys, som kunne være med til at skabe lidt ekstra hygge. For som det ser ud nu så er vi blevet snydt for det fine store juletræ, som plejer at stå udenfor vores vinduer og skinne ind med lys. Og det mangler altså. Men men men; december - du kan bare komme an. Vi er klar :o)

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Hyggeligt. Jeg drømmer også om en lyskæde. Min veninde har en over deres franske døre mellem stue og arbejdsværelse. Jeg vil gerne kopiere idéen :)

Mia sagde ...

Stine - Ihh det lyder virkelig hyggeligt den måde din veninde har gjort det på. Mit problem er vist også mest, at jeg ikke lige ved hvor lyskæden lige vil passe perfekt ind. Synes ikke lige vi har det perfekte sted i lejligheden at hænge en lyskæde op, så det er vist også derfor jeg er lidt tilbageholdende ;o)

Lenes verden sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud <3

Aboutabook sagde ...

Hej

Jeg har også julehygget hele weekenden med at pynte op til jul. Jeg plejer at have lyskæder på begge mine altaner, men den ene er i stykker, så min køkkenaltan må vente til jeg får købt en ny, men min stuealtan er rigtig hyggelig med lys i.

Mia sagde ...

Lene - Tak <3 Lige nu er kalenderlyset tændt her ved bordet - det er dælme hygge når det rusker og regner udenfor.

JJ - Det lyder hyggeligt med lyskæder på begge dine altaner. Du må ud og have skaffet en ny, så der igen er lys på dem begge. Her har vi desværre ikke en udendørs altan at sætte lys op på, men havde vi det, så ville jeg også gå lidt amok med lyskæder derude ;o)