6. november 2007

Hvilken herlig weekend

Altså godt nok er det tirsdag, men tiden render lige lidt stærkt i øjeblikket, så tiden til at skrive et blog indlæg har jeg først lige fundet nu ;o) Men nu er jeg altså på banen.

Weekenden startede med lidt shopping i fredags ;o) Jeg fik købt mig en sweatshirt med lynlås fra H&M og det blev også til en bog, nemlig World Without End af Ken Follett. Det er en fortsættelse til Jordens søjler, som er rigtig god. Men det kommer vel egentlig ikke bag på nogen, at jeg har købt endnu en bog. Haha.
Nu er der så til gengæld også shoppeforbud helt indtil julen og bogkøbene i februar er overstået :os
Lørdag var vi til 1 års fødselsdag hos Anne. Og hvilken hyggelig eftermiddag. Vi fik guffet boller og lagkage, og en hyggelig tur på legepladsen med fødselsdagsbarnet og gæsterne blev det også til. Virkelig hyggeligt! :o)
Efter fødselsdagen skulle vi til noget festhygge sammen med kærestens gamle venner, og det var også som altid rigtig hyggeligt.
Søndag stod så til gengæld bare i afslapningens tegn - det havde vi ligesom fortjent efter en hyggelig, omend lidt travl lørdag :o) Men sådan er det jo når man gerne vil deltage i det hele ;o)

Ellers så går hverdagen med studiet og en frygtelig masse læsning og forberedelse til eksamen, selvom der godt nok lige er et par måneder endnu inden jeg skal op. Men man er jo nødt til at være på forkant med det hele. Det som man kan forberede nu kan man jo lige så godt gøre, når tiden er til det. Jeg skal nok få rigeligt travlt i december alligevel.

2 kommentarer:

Lenes verden sagde ...

Lyder som en rigtig hyggelig weekend - det var i hvert fald herligt at se jer her <3

Mia sagde ...

Lene - Og vi synes det var herligt at besøge jer <3 Så kan det jo ikke være bedre :o)