9. september 2007

Gåtur

Kæresten og jeg fik taget lidt billeder på vores gåtur rundt i området, hvor vi bor:
Træerne, som kun har en smule blade allerøverst i toppen danner nærmest en form for allé. Kæresten og jeg opdagede dem ret tilfældigt i går vi kom forbi og besluttede, at vi måtte vende tilbage og tage et par billeder af dem.Sommerfuglen var ikke helt med på, at vi gerne ville tage billeder af den, men til sidst lykkedes det da, at få den til at blive siddende stille på blomsten :o)Bladet taler vist for sig selv. Det må i hvert fald siges at være et tegn på, at efteråret er på vej.Dette er den lokale Fakta vognpark ;o) Der er åbenbart ret mange her i området, som ikke kan finde ud af at vognene hører til ved Fakta og ikke andre steder. Viceværterne har indsamlet vognene, så de nu står låst i vores genbrugsgård.Disse to bog lå tilfældigvis på vejen, da vi var på vej hjem af :o)

Jeg skal dog lige øve mig lidt mere i det fotografering. Hold da op, der var ret mange af billederne, som ikke var særligt gode, da vi kom hjem med dem. Men øvelse gør jo som bekendt mester, og så er det jo alligevel ret nemt med et digital kamera, så man bare kan slette løs ;o)

8 kommentarer:

Stine sagde ...

Du har helt ret i, at det kræver øvelse. Men jeg synes da bestemt I har fået taget nogle gode billeder på jeres tur! Det ser virkelig hyggeligt ud :)

CphN sagde ...

Velkommen på mit skrivebord! :-)

Jeg har, uden at spørge hentet billede af agern (eller hvad hulen de nu hedder), fakta-vognen og allen med træer.

Alle 3 gode skrivebords-billeder hvis du spørger mig! :-)

I øvrigt syntes det er ret cool, du har lavet en Access-DB med alle dine bøger. Det kan jeg sgutte hitte, selvom teknisk set skulle kunne finde ud af det.

Endnu en gang, gode billeder - håber det er OK jeg har planket dem?


--

J

Lenes verden sagde ...

RESPEKT! I bliver snart hyret som privat fotografer her i huset. Godt arbejde søde søs, sidder lige mundlam (og der skal da meget til *G*) og er total imponeret :)

Mia sagde ...

Stine - Det kræver nemlig øvelse, men tak :o) Det var også rigtig hyggeligt.

CphN - Tak ;o) Det er bog der er på billedet.
Det er helt i orden du har lånt dem. Det er jo den risiko der er ved at ligge dem på nettet. Bare du kun bruger dem til dit eget skrivebord ;o)

Access DB kunne også godt være udarbejdet lidt mere smart end jeg har gjort. Jeg har ikke rigtig nogle lister der er linket sammen eller noget. Umiddelbart har jeg bare oprettet en liste hvor der står forfatter og titel. Fordelen er bare at det er lidt nemmere at søge der end i Word synes jeg.

Lene - Orv tak :o) Kan jeg ligefrem gøre dig mundlam? *G* Og du siger bare til, så dukker vi sikkert gerne op og knipser løs *G*


Tak for rosen alle tre :o) Jeg synes sørme I har taget godt imod billederne, så jeg må da vist hellere til at tage mig sammen og få taget nogle flere og så få dem postet herinde ;o) Ros er jo dejligt!

CphN sagde ...

Heh, det danske sprog:

Du skriver, "det er en bog der er på billedet."

Nu har jeg lige klikket frem og tilbage, mellem kommentar og indlæg, et par gange. Men, jeg kunne sg* ikke se nogen bog. Og, så fattede jeg, at du hentydede til kernerne... ;-)

--
J

Mia sagde ...

CphN - *LOL* Det var nemlig lige dem jeg hentydede til. Bog er frugterne fra bøgetræet jo ;o) Men jeg kan godt se det kunne misforstås. Det danske sprog er en svær en ;o)

Marianne's mening sagde ...

Sikke gode billeder du har fået taget og fint nyt udseende på din blog :-)

Mia sagde ...

Tak for begge dele, Marianne :o) Jeg bliver faktisk mere og mere glad for udseendet på bloggen.