9. september 2007

Nyt udseende

Jeg har rodet med at få lavet en wordpress blog, men jeg er ikke helt tilfreds med projektet, så som det ser ud nu, forbliver min blog her hos blogger.com. I stedet har jeg lige ændret lidt på udseendet her og fået implementeret et fint lille efterårsbillede øverst på bloggen, så der alligevel bliver en smule wordpress stemning over stedet *LOL*
Farverne er også blevet afstemt derefter, men jeg er ikke helt tilfreds endnu, så der sker nok lidt flere ændringer i løbet af de næste dage :o) Det bliver dog primært i farvevalget på teksten.

Jeg er endnu ikke igennem mit kæmpe læsepensum, men det går fremad ;o) Jeg vil i hvert fald nyde resten af søndagen uden, at der skal læses, så om 10 min tager jeg kæresten i hånden og smutter en tur ud i det blå <3 Solen skal nydes :o)

Go' søndag herfra :o)

6 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg mangler selv ca. 60 sider inden mandag - men nu holder jeg pause. Har planer om at forsøge at få kæresten med en tur på rulleskøjter i det pragtfulde vejr!

CphN sagde ...

Nu er du vel flittig? :-)

Til lykke med det ny udseende på bloggen.

Kan se på mit bib, at jeg snart (inden for en uges tid, måske) skulle få A Spot of Bother, den glæder jeg mig til, at komme i gang med.
Stadig lang kø på Chad K. :-(

Mia sagde ...

Stine - En pause skal der også til ind imellem. Man kan ikke blive ved med at læse hele tiden. Jeg mangler 100 sider inden tirsdag, men det skal jeg også nok nå. God rulleskøjtetur - håber du får lokket kæresten med. Vi er lige kommet hjem igen :o)

CphN - Jeg har været flittig i weekenden. Jeg er næsten igennem de 300 siders selskabsret, og så har jeg lige noget i en anden bog der også skal læses. Men afslapning skal der også være plads til ind imellem ;o)

Dejligt der snart er lidt læsestof klar til dig. Men træls med Chad Kultgen. Så du jeg skrev som kommentar til en anden post, at der ingen kø er her på at kunne låne den. Her er den bare ikke hjemkommet til udlån endnu, men der er kun to som har reserveret den.

Stine sagde ...

Han gider ikke med - men så løber jeg bare en tur selv. Det gør jeg altså - når jeg får mig løsrevet ;)

God fornøjelse med de resterende 100 sider :)

Lenes verden sagde ...

Flot design søde søs *S* Og skønt billede af dig - det hår er altså godt til dig :)

Mia sagde ...

Stine - Tak og god tur. Det bliver nok godt med lidt frisk luft, så du lige kan få klaret hjernen lidt.

Lene - Tak :o) Jeg synes lige jeg trængte til, at der skulle ske lidt nyt. Både billedemæssigt, men også designmæssigt.
Jeg er også selv rigtig glad for, at jeg tog springet og fik det klippet. Det er bare en bedre længde det har nu :o)