23. august 2007

Jeg er flyvende

Eller det vil sige jeg cykler i hvert fald rundt på en luftdrage ;o)Jeg har nemlig købt en fin ny cykel, en Avenue Airdragon:
Den kører som en drøm, og jeg er virkelig glad for den. Kæresten har en magen til, som er et par år gammel, og efter at have kørt på hans i et stykke tid, så var jeg nødt til at skulle have min egen :oD Da kæresten så tilbød at betale halvdelen, så skyndte jeg mig at sige ja tak, og nu er cyklen så endelig min. Og dermed er vi indehavere af to Avenue Airdragon'er her i husstanden ;o)

Desuden har jeg fået købt en ny bog til samlingen, nemlig En helt almindelig han af Chad Kultgen. Det skulle være det mandlige svar på chick lit.

13 kommentarer:

Jean sagde ...

Hvad med et billed at den gamle cykel :O)

Mia sagde ...

Nej for den er jo ikke så spændende at vise frem som den nye er det ;o)

Stine sagde ...

Sikke en fin cykel Mia. Jeg er misundelig! Jeg har en gammel Kildemoes fra 1994 - men den virker ;)

Lenes verden sagde ...

Det giver 'det hvide lyn' en ny betegnelse - tror du må få den titel - så finder jeg en ny titel til vores gamle trille-lyn *G*
Flotte cykel søs *S*

Mia sagde ...

Stine - Tak. Min den gamle var en Centurion fra 1998, så helt så gammel som din var den jo så ikke. Men man kan dælme mærke forskel *G*

Lene - Haha tak for den nye titel :oD Jeg er beæret ;o) Og tak - jeg synes også den er flot. Jeg er i hvert fald glad for den.

Emmaline... sagde ...

Tillykke med cyklen! Den ser god og især kvik ud ;-) min cykel er er så elendig at den ikke er værd at nævne, den kan med besvær bringer mig op til stationen og ikke mere.Den eneste fordel er vist at den ikke er værd at stjæle *G*

Mia sagde ...

Tak Emmaline :o) Det kan bestemt også være en god ting med en cykel som ingen gider at stjæle *G* Specielt på en station.

CphN sagde ...

Jeg har lært et nyt ord i dag.

Chick Lit

Jeg er jo ikke ligefrem i målgruppen, men vil da se nærmere på pendanten, Chad Kultgen

Mia sagde ...

CphN - Måske du rent faktisk kan lære et nyt ord mere i dag. Navnet på Chad Kultgens genre er Dick Lit ;o) Det står der i hvert fald på bogen.

Og velkommen til bloggen :o)

CphN sagde ...

@ Mia: Tak, skal du have, og til lykke med at du er kommet på min links-liste :-)

Se Dick Lit, fandt jeg frem til, ved at google lidt rundt, på Wiki og Ballerup Bib, fordi de tilsyneladende havde en liste, over anbefalet Chick Lit. :-)

--
J

Mia sagde ...

Tak for pladsen på link-listen :o)

Og øv, jeg ikke kunne lære dig et nyt ord mere ;o)

CphN sagde ...

Ja, lidt klog er jeg :-)

Nu har jeg reserveret C. Kultgen på bib, men jeg er sg* nummer 28 i køen. Og, det er ikke en gang lyv, siger, skriver numero 28.

Så tænkte om du ikk bare kunne taste bogen i et Word-dok, det ville være hurtigere. Har givet udtryk for, jeg var interesseret de næste 1000 dage. Den deadline kan du vel godt slå?

Alternativt kunne du læse bogen, og fortælle om den var noget for mig. :-)

Mia sagde ...

Haha den er god med dig ;o) Men jo jeg er vel ret hurtig på tasterne, så det kan ikke tage ret lang tid at få den tastet ind i et word dokument eller noget *G*

Det er irriterende når man ender i de der lange køer på biblioteket. Man har sørme nogle gange næsten opgivet på forhånd. Jeg satser på de har ret mange eksemplarer så det snart bliver din tur :o)