31. august 2007

Ferien går på hæld

Og det betyder, at jeg på tirsdag, den 4. sep., starter på uni igen. Det er nu også okay. Jeg har holdt ferie fra uni siden 14. juni, så det er jo efterhånden noget, der ligner 3 måneder. Jeg har da arbejdet ind imellem, men jeg kan godt mærke, at jeg trænger til at komme i gang igen. Det eneste ærgelige ved, at uni starter igen er, at der så er mindre tid til den skønlitterære læsning.

Forberedelserne til semesterstart er efterhånden klaret allesammen. Der er købt bøger for over 3.000 kr., og alligevel så mangler jeg lige 3 mere, som endnu ikke er udkommet. Dermed ryger bogindkøbene op over 4000 kr. for et semester. Det har jeg nu alligevel ikke oplevet før, men en gang skal jo være den første ;o) Jeg kunne nu ellers sagtens finde mange andre ting at bruge de penge på, men sådan er det jo bare at være uni-studerende. Jeg har selv valgt det, så jeg klager ikke.
Der er styr på togkortet, så nu kan jeg rigtig få brugt min pinke iPod nano, når jeg sidder i toget :o) Det er også i toget, at jeg vil se om jeg kan få læst lidt, sådan så der er mindre derhjemme. Og er jeg for træt i hovedet, så satser jeg på lidt skønlitterær læsning i stedet.
Der er indkøbt papir, og blyanter, stifter og kuglepenne er der fra tidligere af, så det skal jeg ikke have anskaffet mere af.
Jeg mangler nok snart noget lasertoner, som så heller ikke er købt endnu, men nu afventer jeg lige og ser, hvor meget vi skal printe. Der er jo også prints til rådighed på uni, så dem må jeg hellere få udnyttet først.

Det eneste jeg sådan set mangler inden det går løs på tirsdag er at få pakket min lækre nye North Face rygsæk, som jeg fik af kæresten, da jeg blev bachelor. Taskepakningen klarer jeg mandag, og det bliver også der jeg skal have læst den første del af pensum, sådan så jeg ikke er helt bagud fra start af.

6 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Håber du får en god start ;-) Min har været præget af de sædvanlige skema- og lokaleændringer...suk.

Det er sindsygt mange penge du måtte punge dette semester! Der har jeg været mere heldig idet jeg "genbruger" et par bøger.

Angående skønlitterær læsning, så har jeg haft gang i så meget i ferien, at jeg tror, jeg får læst mere nu! Jeg læser nemlig i toget - så er jeg afstresset når jeg kommer hjem...

Mia sagde ...

Tak. Jeg håber også jeg får en god start nu hvor det er et nyt sted :o)

Jeg er også ret overrasket over at det var så mange penge der skulle bruges på bøger. Jeg tænker om det måske har noget at gøre med, at jeg er overgået til en kandidat uddannelse. Pensummet er i hvert fald øget synes jeg. Og så skal vi bare generelt bruge mange bøger i et af de fag jeg skal have.
Det var da rart du kunne genbruge lidt.

Til gengæld har jeg et luksus skema. Tirsdag kl. 9-14 i 9 uger, og onsdag kl. 9-15 i 15 uger. Så det er to dage om ugen jeg skal pendle. Det er luksus. Men jeg håber også at kunne få stresset af med lidt læsning og musik, så jeg er frisk til at lave lidt når jeg kommer hjem. Nu får jeg jo så et par lange dage tirsdag og onsdag så det er nok begrænset hvor meget energi der trods alt er til studielæsning når jeg kommer hjem, men så må jeg sætte ind på "fridagene."

Hvilket semester er du egentlig på nu?

Lene sagde ...

Ahhh kan næsten lugte studiestarten hos dig ;)
Det bliver rigtig spændende, og jeg ønsker dig bare al mulighed held og lykke med de nye udfordringer <3

Mia sagde ...

Tak <3 Og du har helt ret - det lugter nemlig af studiestart :o)

Stine sagde ...

Jeg er også så småt ved at gøre klar, jeg starter torsdag. Jeg har arbejdet i 3½ år så det kribler helt for at komme igang igen. Jeg skal lige have læst en masse, samtidig med at jeg har fået ekstra vagter pga. sygemeldte kolleger. Men sådan er virkeligheden jo. Jeg tror, at jeg når det alligevel :)

Mia sagde ...

Stine - Jeg kan sørme godt forstå det kribler helt for at komme i gang med at læse lidt igen. Mon ikke du nok skal nå det hele selvom jeg kan forestille mig der er rigeligt at se til når du arbejder ved siden af :o)