28. juli 2007

Endelig kom brevet

I går modtog jeg det længe ventede brev om, at jeg er optaget på den kandidatuddannelse jeg har søgt, nemlig cand.merc.aud. Umiddelbart var det en formsag at blive optaget, men det er nu skønt at få det sort på hvidt, og at kunne konstatere, at det bliver to dage pr. uge jeg skal på uni. Det er jo nærmest ren luksus, selvom der jo selvfølgelig er en masse læsning ved siden af.

Så nu kan jeg altså officielt kalde mig stud.merc.aud og glæde mig over, at der stadigvæk er en måneds sommerferie tilbage, som jeg kan nyde. Meget af den kommer dog til at gå med arbejde men bare det, at man har fri, når man har fri fra job, er rart. Der er ikke hele tiden lige lidt læsning eller andet at tænke på. Det er en skøn følelse, som jeg nyder hvert år, når der er dømt sommerferie fra uddannelsen.

8 kommentarer:

Fru Green sagde ...

Tillykke med visheden ... som er en rar ting.

Mia sagde ...

Tak :o)

Og bestemt det er en rar ting. Nu er det lige lidt nemmere at nyde resten af ferien.

Marianne's mening sagde ...

Tillykke med det. Det er nu dejligt med etsådant brev, selvom man måske godt vidste det.
Tilykke

Mia sagde ...

Tak :o)

Og ja, du har helt ret, Marianne.

Emmaline... sagde ...

Tillykke :-)

Mia sagde ...

Emmaline - Tak :o)

A sagde ...

Tillykke! Bliver spændende! (Og jeg er vild med, at der er nogen, der er vilde med tal og med at arbejde med dem, når nu jeg er så elendig til det... :-))

Mia sagde ...

A - tak skal du have :o) Jeg begynder også virkelig at se frem til det nu. Spændende bliver det i hvert fald. Det eneste der ikke bliver så spændende er den ret høje bogpris *LOL* Men sådan er det jo at være studerende.