14. juni 2007

3 down, 0 to go

Bachelorprojektet er overstået - og det gik faktisk godt. Jeg fik 9, og overordnet set er jeg her dagen derpå godt tilfreds, selvom jeg i går gerne havde set at det var blevet til et 10 tal. Men nu hvor det hele er lidt på afstand, så er 9 også helt i orden ;o) Den ene af de to andre fra min gruppe fik også 9, mens den anden fik 8. Det er jeg så også godt tilfreds med idet ham som fik 8 desværre ikke bidrog med så meget i skriveprocessen, og derfor synes jeg det var fortjent at karaktererne blev differentierede i gruppen.

Den længe ventede karakter for den eksamen jeg var til 1. juni uden hjælpemidler kom desværre ikke som lovet i går, så jeg kan desværre endnu ikke prale af at være bachelor, da pågældende eksamen skal være bestået. Det tror jeg nu også nok at den skal være, men lidt overtroisk er man vel ;o) I skal dog nok få at vide så snart den er tikket ind, så jeg officielt kan kalde mig bachelor.

Dagen i dag er gået med arbejde, selvom planen egentlig var afslapning. Jeg har dog været et smut på biblioteket for at låne nogle bøger, selvom jeg nu egentlig har rigeligt herhjemme at læse i, i forvejen, men jeg kunne ikke lige nære mig, og så elsker jeg altså bare den stemning og ro som der er på et bibliotek. I hvert fald hvis man holder sig fra børneafdelingen ;o) Og nu er der jo også sådan officielt ferie, så jeg har jo endnu mere tid til at læse end ellers, hvilket jo simpelthen bare er en herlig ting, hvis du spørger sådan en bogorm som mig.

Yderligere så er jeg kommet til at købe en eksamensgave til mig selv - en ny mobiltelefon! Jeg trænger ikke ligefrem, men jeg har forelsket mig i en Nokia 6300, og da Telmore, som er det teleselskab jeg har nu, havde et godt tilbud på den, så slog jeg til :o) Lidt selvforkælelse skal der jo til ind imellem ;o)

5 kommentarer:

Fru Green sagde ...

Har du læst de fire bøger i dag? Wow.
Hvem der kunne præstere sådan et læsetempo.

Og tillykke med at det er BA'en er overstået.

Deborah sagde ...

Du har klart fortjent eksamensgaven - tillykke med at det er overstået!!!

Mia sagde ...

Fru Green - Nej det er de bøger jeg har lånt på biblioteket i dag som står i indlægget. Godt nok er jeg hurtig læser, men så hurtigt kan jeg dog heller ikke læse ;o)

Tak :o)

Mia sagde ...

Deborah - Tak skal du have :o) Leveringstiden stod til at være 4-5 hverdage, men jeg har allerede i dag modtaget en mail om at telefonen er sendt, så jeg burde få den mandag. Weee :o)

Fru Green sagde ...

Nååå, så jeg mere rolig. Jeg tænkte også det var helt enormt.