9. maj 2007

Læsning på forskellig vis

Dagen i dag har indtil videre budt på eksamenslæsning, og hentning af ny skønlitterær læsning :o)
Eksamen i international økonomi uden hjælpemidler nærmer sig med hastige skridt (1. juni) og jeg er simpelthen nødt til at få terpet en masse, så jeg kan bestå den og dermed bestå min uddannelse, som afhænger af denne sidste eksamen... Og selvfølgelig bachelorprojektet, som i øvrigt skal afleveres i morgen. Så er der ikke mere at gøre andet end at afvente det mundtlige forsvar.
Jeg har desuden været forbi biblioteket for at låne lidt nyt, og derudover fik jeg afleveret nogle stykker - deriblandt Jesper Wung-Sungs novellesamling Mænd er fra Marstal, som jeg bare slet ikke synes var god, og derfor opgav.

6 kommentarer:

A sagde ...

Uuuuh - glæd dig til Radiator-trilogien! Den er god. Så god, at jeg blev nødt til at købe den, faktisk. Men vent lige med at læse den, til du er færdig med eksamen - den er svær at lægge fra sig. :-)

jjjj14 sagde ...

Det er sjovt med litteratur. 'Mænd er fra Marstal', er efter min mening, til dato Jesper Wung-Sungs bedste novellesamling, og de andre novellesamlinger var virkelig i top. Men ja, man skal have overskud, og novellerne skal læses en for en. Ikke at jeg siger, at du ikke har det, men mere til andre, som ikke må lade sig afskrække af din mening. (o;

Giv den en chance igen, om ikke andet så læs: 'Føre' (meget flot venskabshistorie om tilgivelse), 'Par ting' (om et par som er på vej væk fra hinanden, sig titlen på engelsk (o;), 'Talen om de to forsvundne soldater' (om hvordan ens elskede forsvinder foran øjene af en). Du må have læst 'Fætter Besærk'?? - så stærk historie om far, som er ved at dræbe sin søn. Rørte den dig ikke bare lidt??

Jeg er imponeret over, alle de bøger du læser.

God aften til dig,
jjjj14

Mia sagde ...

a- Jeg tror nok jeg engang for nogle år siden læste den første del af Sonnergaards trilogi og den var god synes jeg, så jeg vil gerne læse de andre og lånte derfor bare den samlede udgave, så jeg kan læse dem alle igen. De kan godt tåle det ;o)
Jeg tror jeg venter med den til efter eksamen hvis jeg kan det.

Mia sagde ...

jjjj14 - Det kan være Jesper Wung-Sungs novellesamling skal have en chance igen senere. Jeg læste Fætter Bersærk og jo på sin vis så fangede den mig, og alligevel så var der bare ikke noget der gjorde at jeg følte trang til at læse videre. Jeg tror primært det var fordi jeg fandt dem for mærkelige og slet ikke rigtig kunne følge hvad der foregik, hvis det giver mening

jjjj14 sagde ...

Jo, det giver mening. Derfor var det også yderst interessant for mig at læse interviewene med JWS i forbindelse med Mænd er fra Marstal på hans hjemmeside. Hvor han kommenterer alle novellerne, der var da et par brikker, der faldt på plads efter at have læst interviewene. (0;

Jeg kan godt lide at blive udfordret, når jeg har overskud, det gør JWS i Mænd er fra Marstal, og det var faktisk sjovt selv at komme med et bud på, hvad den enkelte novelle handlede om, og så bagefter læse hans tanker.

Nå men, god aften til dig igen i dag.

Mia sagde ...

jjjj14 - Måske jeg skulle tage et kig på hans hjemmeside og læse de kommentarer på et tidspunkt. Det kan da også være det kan sætte et eller andet på plads for mig. Jeg er i hvert fald åben for det :o)

Man er jo også forskellige læsere - og jeg er knap så god til det med at blive udfordret. I hvert fald ikke lige her i eksamensperioden. Så det kan være jeg skal give JWS en chance igen i sommerferien. Det noterer jeg lige bag øret. Men tak for dit syn på sagen.

God aften til dig også