10. maj 2007

Bachelor projektet er afleveret :o)

Endelig oprandt dagen, hvor min gruppe og jeg skulle aflevere det bachelor projekt, som vi efterhånden har arbejdet med de sidste næsten 4 måneder. På sin vis en skøn følelse og alligevel lidt med en klump i maven for nu er det ude af vores hænder. Nu kan vi ikke gøre mere for at forbedre det. Nu kan vi kun snakke godt for os selv når vi skal til det individuelle mundtlige forsvar engang i juni.
Og så må vi jo se hvor langt det rækker. Spændende bliver det i hvert fald!

Derudover er dagen blev brugt til et besøg hos min veninde (og hendes datter), som trængte til det. Det var rigtig hyggeligt som altid. Og siden jeg kom hjem derfra sidst på eftermiddagen har jeg haft gang i eksamenslæsningen, og nu er den indstillet for i dag. Jeg kan dælme ikke koncentrere mig mere, men det er vist også fair nok. Overvejer i stedet at finde den skønlitterære bog frem, så jeg kan slappe lidt af med at læse i den inden det er sengetid.

Og i morgen, inden det er weekend, venter en prøveeksamen i jura. Ikke lige det man er motiveret til fredag eftermiddag fra kl. 12-16, men sådan er det jo. Det er jo alligevel rart nok at få en fornemmelse for, hvor meget man rent faktisk har forstået, så jeg tager af sted til den, selvom det ikke er lysten, der driver værket.

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Jeg håber det komme til at gå godt med din opgave. Held og lykke

Mia sagde ...

Tak :o)
Det håber jeg også selv. Min fornemmelse er ok, men det er jo dælme ikke til at vide hvad underviser og censor mener om den.