18. maj 2007

Endelig oprandt dagen...

...hvor Murakamis nye roman Kafka på stranden udkom på dansk. Og jeg kunne ikke dy mig, da den stod der på hylden hos boghandleren i dag. Prisen var bestemt IKKE SU-venlig, men jeg måtte have bogen med mig hjem. Så jeg er nu den lykkelige ejer af Kafka på stranden. Derudover kom jeg til at købe Dan Turélls Vangede billeder, som jeg også ser frem til at læse.

Og så forbarmede kæresten sig også over mig og synes, at jeg skulle have resten af Stephen Kings serie Det mørke tårn. Jeg manglede de sidste tre - Ulvene, Susannah og Det mørke tårn - og dem købte han så lige til mig <3

Så dagen i dag må siges at have været indbringende, hvad angår bogkøb :o)

3 kommentarer:

ole sagde ...

Kafka on the shore læste jeg sidste efterår - fedt at den nu kommer i dansk oversættelse. Men der i øvrigt allerede kommet en ny: After Dark, i marts måned, i engelsk oversættelse. Se fx http://en.wikipedia.org/wiki/After_Dark_%28novel%29

Den har jeg ikke fået fingre i endnu, men den står på min todo-liste.

Mia sagde ...

Velkommen til, Ole

Jeg tror Kafka ender ud med at blive sommerferielæsning her, sammen med en masse andet.

Tak for tippet med After Dark - jeg vidste godt den var udkommet, men jeg har heller ikke fået fat i den endnu. Der er lige lidt lavvande i kontoen i disse dage - sådan går det jo når man lige går lidt amok med bogindkøbene ;o)

Der er også flere andre af Murakamis som ikke er udkommet på dansk som jeg ser frem til

Mia sagde ...

Ole - I øvrigt så er det da en god hjemmeside du har med oversigt over dine læste bøger, og med kommentarer til nogle af dem. Det synes jeg er fedt.

Og så tager jeg hatten af for at du læser så meget af det på engelsk. Jeg synes lige jeg får lidt flere nuancer med når jeg læser det på dansk, og så er det nogen gange faglitteraturen på engelsk gør at jeg får mit behov for engelsk læsning dækket der, så jeg hellere vil læse på dansk når det er jeg har fri.