23. maj 2007

Den ene dag tager den anden

Hold da op jeg synes tiden render hurtigt i øjeblikket. Den ene dag tager bare den anden, men sådan er det jo i eksamensperioden.

Mandag var der dømt eksamenslæsning, og derudover var kæresten og jeg nede for at fejre min far, som fyldte år. Det var en rigtig hyggelig aften i det herlige vejr, som var ude på min fars altan. Mandag var også dagen, hvor uni endelig fik offentliggjort tidsplanen for bacheloreksamen, selvom de oprindeligt skulle have gjort det onsdag i sidste uge. Men i hvert fald så skal jeg op fra 12:30 til 12:50, hvilket alt i alt er en okay tid, selvom jeg da gerne havde set det var endnu tidligere på dagen.
Tirsdag blev også brugt på eksamenslæsning, og om aftenen var jeg i biografen med min veninde og se Music and lyrics (Et sikkert hit). En ganske sjov film med Hugh Grant. Den kan godt anbefales.
I dag har jeg igen læst til eksamen, eller nok nærmere terpet. Desuden har jeg været et smut på biblioteket og fået afleveret en masse bøger, og samtidig fik jeg da lige en hel del med hjem. Lidt flere end planlagt, men sådan går det jo.

Og nu skal der ses Ugly Betty. Jeg ser så sjældent tv, men Ugly Betty må jeg bare ikke gå glip af. Det er faktisk en ret sjov serie.

2 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Sikke flittig du er. Jeg håber, det kommer til at gå dig rigtig godt

Mia sagde ...

Tak Marianne. Jeg håber også at det inden eksamen er lykkedes for mig at få så meget styr på det at jeg kan det vigtigste udenad. Og så må jeg se om jeg kan hive resten frem når jeg sidder der, og kan jeg ikke det, jamen så må jeg satse på det er nok til at bestå