6. marts 2007

Kim Fupz Aakeson - Kommando villavej

Kommando villavej handler om tre mænd, Ulrik, Skipper og Mik, hvis liv går i total opløsning på grund af forskellige omstændigheder.
Ulrik udsættes for et bankrøveri, hvilket gør, at han pludselig ser på nogle helt andre værdier i sit liv end tidligere, og prøver at pådutte disse til andre.
Skipper derimod er ansat i metroen, og i fritiden bruger han tiden på hjemmeværnet. Han udsættes for et indbrud i hans hjem og desuden dør hans far.
Mik arbejder til daglig med butiksovervågning, mens han hver dag efter job passer sine gamle forældre. Tragedien indtræffer for ham, da hans kæreste forlader ham til fordel for en anden.

Alle har de svært ved at se meningen med tilværelsen efter alt det de hver i sær har været udsat for, men de finder sammen og skaber Kommando Villavej. Alliancen Kommando Villavej fungerer som værende et sted, hvor de kan få deres agressioner, frustrationer og vrede ud. Og efterhånden som Kommando Villavej bliver kendt er der andre rundt omkring i landet, som får interesse for det...

Bogen er opbygget således, at man i starten af bogen skifter mellem at høre om de tre mænd, mens de selvstændige historier om de tre efterhånden flettes sammen.
Det er en ganske udmærket samtidsroman som Kim Fupz Aakeson her har skrevet, men samtidig synes jeg ikke man går glip af noget, hvis ikke man læser den.

Ingen kommentarer: