20. oktober 2009

Michael Jeppesen & Anders Lund Madsen - Hold masken eller der falder brænde ned

Michael Jeppesen & Anders Lund Madsen
Hold masken eller der falder brænde ned
Politikens forlag
239 sider
17. okt-19. okt

Der er ikke de emner, som Anders Lund Madsen og Michael Jeppesen ikke får berørt i denne bog, der er en mail korrespondance, som strækker sig over 4 måneder fra slutningen af 2005 til starten af 2006.
Man får set den seriøse side af de to herrer, men der bliver bestemt også tid til sjov og ballade, når der udveksles mails om blandt andet religion, penge til velgørende formål, kunst, kvinder og børn. De to er skarpe i deres formuleringer, og det er god underholdning at læse Hold masken eller der falder brænde ned.

I den første del af mails'ene forsøger de to at lære hinanden nærmere at kende, mens det i anden del mere går over til, at de forsøger at opdrage og påvirke hinanden. De vil begge have den anden til at give sig ret i det de skriver. Det er morsomt, og alligevel lurer alvoren nedenunder det hele. Men hvad der er fiktion og hvad der er virkelighed - det får vi aldrig at vide.

4 kommentarer:

Dorte H sagde ...

Den burde man måske prøve at få fat i. Anders Lund Madsen og hans bror er da noget af det mest underholdende på dansk TV i dag (nu siger det jo heller ikke så meget).

Mia sagde ...

Dorte H - Nej det er lige det. Men der er i hvert fald en del underholdende Anders Lund Madsen over denne bog, og alle hans finurlige indfald.

Christopher Dungey sagde ...

Hvilken aldergruppe synes du 'falder brænde ned' henvender sig til? Overvejer at få fat i den. Måske som en julegave.

I øvrigt må du gerne linke til min blog http://anmeldervognen.blogspot.com/
Der hvor du nævner 'blogs jeg læser' på bogormen. Så flere får kendskab til min blog. Ville sætte pris på det. Jeg er ret ny i bogblog universet, så har ikke så mange 'læsere' og kommentarer endnu ( :

Mia sagde ...

Christopher - Jeg synes egentlig den er til voksne. De to herrer er lidt for dybsindige til, at jeg vil anbefale den til unge.

Linket er hermed indsat - baggrunden for at jeg ikke har linket til din blog er, at listen ikke er blevet opdateret i længe. Plus jeg selv anvender google reader nu til at læse folks blogs, og ja, så er listen jo lidt outdated