20. august 2009

Arbejdslivets gang og bøgernes plads i hverdagslivet

Jeg er igen blevet en flittig gæst på det lokale bibliotek, og det gør også, at min læseliste bliver afvejet ret meget i øjeblikket.

Jeg er begyndt på arbejde og har efterhånden været der i (næsten) tre uger. Det er super spændende, men også ret hårdt at komme i gang. Arbejdsopgaverne er interessante, mine kollegaer er søde og rigtig hjælpsomme, og alt i alt er jeg ret overbevist om, at jeg ender med at falde godt til, og at jeg har fundet et job, som jeg kan fortsætte med at være glad for. Det er en rigtig god fornemmelse.

Til gengæld betyder det også, at der er knap så meget tid til at læse, men samtidig er det en god måde at koble af på, når først jeg har fri, så jeg forsøger at finde tiden. Og ellers så får jeg generelt læst både på ud- og hjemturen i s-toget, så der bliver alligevel gjort lidt indhug i siderne.
Jeg har dog planer om at lave lidt om på bloggen, således at jeg primært vil vænne mig til at skrive, hvad jeg synes om bogen, og så skrive knap så meget om handlingen, idet der rigtig tit er andre der har gjort det (bedre) og endda gjort det før mig. Det betyder nok også, at indlæggene bliver lidt kortere, men hellere at de bliver kortere og, at jeg så får dem skrevet, når jeg har en ledig stund fremfor, at de slet ikke bliver skrevet. Så bær lige over med mig her i det næste stykke tid :o) Lidt opdateringer skal jeg dog nok forsøge at komme med.

Lige pt. er jeg i gang med Spacemermaids Skydykker uden faldskærm, og ellers så venter Eksil af Jakob Ejersbo og Maise Njors Charlie Hotel Oscar Kilo. Trænger til lidt letlæst, og i den kategori falder i hvert fald både Skydykker uden faldskærm og Charlie Hotel Oscar Kilo. Så det er hvad der i vente som de næste par bogomtaler her på bloggen.

1 kommentar:

Dorte H sagde ...

Jeg synes, det er meget vigtigere, at man får skrevet en personlig anmeldelse, end at man ikke skriver noget! Og det er rigtigt, at hvis man udsætter en anmeldelse, bliver det næsten umuligt at få den skrevet.
Jeg går heller ikke ret meget op i, hvad andre anmeldere gør, og det ser såmænd ikke ud til, at det generer mine tilbagevendende læsere.