27. juli 2009

Færdiguddannet!!!

Undskylder lige sproget på forhånd, men fandme så - jeg er uddannet! Jeg kan nu kalde mig cand.merc.aud og kan dermed sige, at jeg har gennemført en 5-årig universitetsuddannelse. Super mærkelig fornemmelse, og det er slet ikke rigtig gået op for mig endnu, selvom det på onsdag er to uger siden, at specialet blev forsvaret og titlen kom i hus.
Jeg blev fejret på behørig vis på dagen, og blev velsignet med en masse lækre gaver - og dagen efter drog kæresten og jeg på ferie, så det var lige en hel masse oplevelser oveni hinanden, som slet ikke helt har bundfældet sig endnu.

Men jeg er sgu færdiguddannet! Jeg er cand.merc.aud - og jeg har arbejde! Og jeg starter på mandag. Det er intet mindre end fantastisk og jeg er super glad for det. Glæder mig til at komme i gang, selvom jeg også tror det dersens virkelige liv med arbejde og alt muligt bliver super hårdt. Men prøves - det skal det sørme ;o) Og jeg ser frem til det.

16 kommentarer:

Stine sagde ...

Kæmpestort tillykke. Det er smadderhårdt at starte på arbejde, men det er også vildt fedt at få lov til at omsætte teori til praksis. God fornøjelse :-)

Mia sagde ...

Stine - Tak :o) Det kan jeg levende forestille mig for det er bare en kæmpe omvæltning plus at man skal til at bruge de ting man har lært på en helt anden måde end man er vant til. Og en ting er jo teori, noget andet er praksis.

Jeg glæder mig super meget til den udfordring og håber mit nye job bliver lige så spændende, som det lyder. Men jeg er også forberedt på, at jeg vil være totalt bombet i hovedet de første uger

Carsten sagde ...

Tillykke, tillykke!

Mia sagde ...

Carsten - Tak tak :o)

Lise sagde ...

Iihh Tillykke tillykke kære Bogorm, hvor må det være en sej fornemmelse at have gennemført 5 lange seje år.

Held og lykke med dit nye liv :-)

Mia sagde ...

Lise - Tak. Det er bestemt en sej fornemmelse, som vist egentlig stadigvæk ikke rigtig er gået op for mig :os Tror først det kommer når hverdagen sådan for alvor er i gang igen

Hanne sagde ...

EJ hvor godt! Stort tillykke med titlen :) Nu kommer så alle de ting man ikke lærte på studiet ;)

Mia sagde ...

Hanne - Tak :o) Og ja, du har helt ret. Det er nu man først virkelig skal til at lære

Dorte H sagde ...

Øh, nu har alle de andre jo taget min geniale kommentar, men det er vel også lige meget, hvordan jeg siger det: tillykke!

Mia sagde ...

Dorte H - Haha ;o) Men tak skal du ha' :o)

Anonym sagde ...

Hej Mia!
Også et stort tillykke fra mig. Og held og lykke med dit nye arbejde. Husk nu at holde fast på din kærlighed til bøgerne, det synes jeg ind i mellem man skal kæmpe for at huske på, når man først kommer ud i det 'virkelige liv'.
Mange hilsner fra Dorte

Janke sagde ...

Til lykke. Vi har litt andre titler her i Norge - hva er cand.merc.aud?

Mia sagde ...

Dorte - Tak skal du ha' :o) Jeg skal prøve at holde fast i læseglæden, som efterhånden har fulgt mig i rigtig mange år. Dog stod den ret stille i min gymnasietid, fordi der altid var så meget fagligt, der skulle læses og det har også varieret ret meget i min unitid, hvor meget skønlitteratur jeg fik læst. Men jeg tror og håber, at jeg hænger i med læsningen når jeg kommer ud i det virkelige liv. Måske ikke så meget de første uger, men så tror jeg såmænd nok, at jeg om aftenen vil elske at koble helt fra ved at sidde og læse :o)

Mia sagde ...

Janke - Tak :o) En cand.merc.aud er en kandidatuddannelse indenfor revision. På engelsk er min titel Master of Science in Business Economics and Auditing.

Fru Green sagde ...

Tillykke med at du er blevet færdig ... det er så fed en fornemmelse - men så venter der nye udfordringer på den anden side - og dermed nye muligheder. Men fedt er det at være nået i mål.

Mia sagde ...

Fru Green - Tak :o) Og ja, helt bestemt der venter nye udfordringer forude. Men jeg glæder mig og er parat til at tage dem op :oD