13. februar 2008

Kirsten Holst og Marianne Gade - Orkanen fra Hillerød

Kirsten Holst og Marianne Gade
Orkanen fra Hillerød - en mailroman om teenagere og svigermødre
Forlaget Rosenkilde Bahnhof
173 sider
10. feb-12. feb

Omtalen af denne bog ender vist med at blive en af de korteste jeg endnu har præsteret på min blog. Men Orkanen fra Hillerød er en af de bøger, som det ikke tager mange minutter at læse, men der er virkelig også tale om en rigtig tynd kop te. 173 sider er ikke meget, men når der til gengæld heller ikke er meget skrift på siderne plus billeder, så tror jeg det kan koges ned til, at der kun er 100 reelle sider.

Romanen er bygget op således, at der er tale om e-mails, som de to kvinder, Lone og Pernille, sender til hinanden. Indholdet af disse mails er familielivet, det at have et par teenagere eller tre i huset, og det at have en svigermor, Orkanen fra Hillerød, som er bare lidt mere krævende end så mange andre.
Bogen indeholder bestemt et par morsomme episoder, men den er meget hurtigt glemt... Umiddelbart ikke særlig anbefalelsesværdig, men et enkelt grin kan den nu nok godt frembringe.

6 kommentarer:

Emmaline sagde ...

Jeg kender ikke Marianne Gade, men Kirsten Holst står ikke på min liste over gode forfattere. Har engang læst et par bøger af hende og de var letlæste og kedelige, så jeg undrer mig over din mening ;-)

Mia sagde ...

Emmaline - Du mener vel, at du ikke undrer dig over min mening ;o) Men her er også tale om en letlæst og egentlig også ret kedelig bog. Måske det bare er Kirsten Holsts standard? :o

Stine sagde ...

Jeg ville lige høre om det går godt? - der har været så stille på din blog...

Mia sagde ...

Stine - Det går okay, men der sker pt. store omvæltninger i mit liv, og det er derfor der er stille på bloggen. Får ikke læst ret meget, så derfor er bloggen pt. ret meget på standby. Men tak for din omsorg :o)

Stine sagde ...

Godt at høre du er okay, jeg har været en smule bekymret for dig. Også selvom jeg kun "kender" dig fra bloggen. Jeg glæder mig til at læse mere når overskuddet igen er det :)

Câmera Digital sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.