30. oktober 2007

Store bagedag

Kæresten og jeg har afholdt store bagedag i dag, så nu er der pølsehorn til det næste stykke tid. Faktisk fik vi bagt hele 60 stk., men når vi er i gang så er det også det nemmeste at lave en større portion, for vi kender hinanden for godt og ved, at når først pølsehornene er bagt så er der rift om dem ;o) Og gode i madpakken er de jo også ;o)

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Hold fast der er mange! Jeg bagte selv forrige mandag og her går det også stærkt. Jg frøs dog nogle poser ned - så holder de lidt længere ;)

Velbekomme!

Mia sagde ...

Stine - Vi har lige guffet pølsehorn til aftensmad, og ellers så er resten røget i fryseren. Dvs. undtagen dem der skal bruges til madpakke i morgen ;o) Men ja, de holder nemlig lige lidt længere når de kommer i fryseren, og her er det sørme også en nødvendighed når vi har bagt så mange. Haha

Tak :o)

Lenes verden sagde ...

Tror jeg skal overveje og skrive en pose pølsehorn på Annes ønskeliste *GG* Er sikker på hun ville guffe med velbehag også ;)

Aboutabook sagde ...

Nej hvor ser de altså gode ud. Det er godt nok mange år siden at jeg har fået pølsehorn og enormt mange år siden at jeg selv har bagt pølsehorn. Det kunne være jeg skulle se og komme igang.

JJ

Mia sagde ...

Lene - Haha det kan vi nu nok godt finde ud af ;o)

JJ - Tak :o) De blev også gode hvis jeg selv skal sige det. God fornøjelse med bagningen, hvis du selv går i gang.