17. september 2007

Min profil er ændret

Ændringen er bare ikke særlig stor ;o) Der har sneget sig et 3 tal ind i stedet for det 2 tal som stod der før.
Ifølge dåbsattesten så bliver jeg nemlig 23 år i dag. Ak ja, hvem der kan forstå det ;o) Men det er jo stadigvæk tættere på 20 end på 30 :oD

19 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Hip hip hurra og et stort tillykke fra mig!! Håber du får en rigtig god dag - med mange gaver! Der står sikkert bøger på ønskelisten ;o)

Mia sagde ...

Emmaline - Tak skal du have :o) Der er nemlig bøger på ønskelisten, og også gavekort til boghandleren har sneget sig ind på ønskelisten.

Jean sagde ...

Ja tillykke fra mig også min skat, vi ses sener.

Mia sagde ...

Jean - Tak skat. Glæder mig til du kommer hjem <3

therese sagde ...

Tillykke med fødselsdagen :-) Så skulle jeg jo ha lavet ekstra pandekager til dig !!!

Mia sagde ...

Therese - Tak skal du have :o) Uhm ja, pandekager. Det havde jeg sørme ikke sagt nej til ;o)

Men kæresten hyggede om mig i morges, så det er i orden ;o)

Stine sagde ...

Tillykke Mia :) Jeg håber du får en rigtig dejlig dag - fuld af lykønskningsbreve, sms'er, telefonopkald mm.!

Juncker sagde ...

til lykke!!

--
JJ

NILLE sagde ...

Tillykke med dagen! Jeg faldt over din blog via en anden - som det jo tit sker!

Jeg har selv fornylig udskilt min bogblog nilleslitteratur.blogspot.com fra den almindelige blog. Men det er ikke saa ligetil at finde et godt tag system til boegerne synes jeg!

Men din blog giver mig rigtigt mange gode ideer til danske boeger!
Den bliver bookmarked!
Tak!
Pernille

Hanne sagde ...

Jamen stort tillykke - håber du har nydt dagen :)

Lenes verden sagde ...

Tillykke søde søs <3
Men jeg bryder mig ikke om det der med at være tættere på 20 end på 30 - hvor tæt er det mon lige jeg er på noget?! *GG*

Mia sagde ...

Stine - Tak skal du have :o) Jeg havde en rigtig dejlig dag, og jeg blev fejret på behørig vis *S*

Juncker - Tak skal du have :o)

Nille - Tak skal du have :o) Og tak for rosen til min blog. Jeg må også hellere lige få luret på din. Jeg synes også det er svært at finde nogle ordentlige tags der beskriver bøgerne, og pludselig så har man virkelig mange tags, som man kun har brugt en eller to gange. Det er først fornylig jeg har forbedret mit tag system, og jeg ved faktisk ikke helt om jeg er tilfreds med det. Men nu prøver jeg. Er du kun interesseret i det litteraturmæssige på min blog, så kan du vælge tag'et litteratur. Det er tilføjet på alle de omtaler af bøger jeg har foretaget

Hanne - Tak skal du have :o) Og bestemt jeg nød dagen. Den går bare altid så hurtigt ;o)

Lene - Tak skal du have <3 Haha det er mest tilføjet for sjov ;o) Problemer med alderen har jeg heldigvis ikke endnu *G* Og det varer da også lige lidt endnu før det er din tur til at runde de 30. Tag du det bare helt roligt ;o)

JJ sagde ...

Hej Mia

Stort tillykke med dagen herfra.

Jeg har tit været inde og læse din side, men nu syntes jeg da at du skulle have en kommentar med herfra.

Jeg er godt nok imponeret over hvor mange bøger du læser. Jeg troede jeg læste meget, men det kan jeg vist ikke længere påstå.

Endnu engang tillykke

JJ

JJ sagde ...

Ups har lige opdaget at jeg var forsent ude. Men så tillykke med i går.

Mia sagde ...

JJ - Tak skal du have :o) Bedre sent end aldrig ;o)

Det er dejligt du vil kommentere lidt, og ikke kun kigge ind. Det er rart når folk kommenterer, og er enige eller uenige i det man har skrevet om en bog.

Jeg læser rigtig meget, men jeg er også en hurtig læser. Jeg har altid læst meget og været en bogorm, så det er nok derfra jeg har min hurtige læse speed ;o) Specielt hvis bogen er i et letlæst sprog. Grass' erindringer, som jeg læser lige nu, kommer jeg ikke hurtigt igennem - den kræver nogle gange at jeg læser sætningerne to gange fordi Grass' sprog er meget sprudlende, men også ret kringlet formuleret. Og så kræver den generelt lidt mere koncentration og opmærksomhed. Andre gange så suser jeg igennem en bog fordi den er spændende og jeg lige må vide hvad det hele ender med.

Normalt så har jeg altid gang i en bog, og jeg læser bøger i stedet for at se fjernsyn, så derfor bruger jeg hurtigt et par timer om dagen på at læse, hvilket jo så også betyder at jeg får læst ret mange sider pr. dag.

JJ sagde ...

Hej Mia.

Jeg tror vi er meget ens på det punkt. Jeg har også altid gang i en bog. Jeg kunne ikke forstille mig ikke at få læst lidt hver dag, men nogen gange når jeg ikke så mange sider som jeg gerne ville, da jeg tit først får tid til læsningen når jeg er kravlet i seng. Hvis en bog er meget spændende mister jeg så tit ret meget af min nattesøvn. LOL

Mia sagde ...

JJ - Nogle dage ender jeg også først med at få læst når jeg skal i seng, men tit er jeg så træt at jeg kun får læst et par sider. Derfor anvender jeg tit lidt af aftenen til læsning også. Men det lyder da som en sikker måde at få spoleret nattesøvnen på når du får fat i de gode bøger ;o)

Bogsider sagde ...

Til lykke med fødselsdagen. Er misundelig over at du er tættere på 20 en på 30. Det er jeg ikke ;o)

Mia sagde ...

Bogsider - Tak skal du ha' :o) Mon ikke det går alligevel? En dag så ender det jo også på den måde for mig ;o)