19. august 2007

Sam...

... det hedder den lille hundehvalp, som mine svigerforældre fik i går. Den er dælme nuttet, men også en lille bisse ;o) Og hold da op, man skal være på stikkerne, når man skal holde øje med sådan en lille størrelse :o) Men sød det er den og jeg glæder mig allerede til næste gang vi kan lege med Sam <3

11 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Nøøøøjjjj hvor er den altså cute!!! Og der er bare fart over feltet for sådanne størrelser, dejlig!

Mia sagde ...

Fart over feltet er der helt bestemt. Der skal hele tiden ske noget, men pludselig så falder den lille hund også om af træthed *LOL*

Men cute det var den bestemt selvom den dog har nogle skarpe tænder ;o)

Stine sagde ...

Den er godt nok sød. Jeg har virkelig tabt mit hjerte til labradors efter min kærestes lillebror og hans kæreste fik en sidste år. Vi har aldrig haft hund hjemme, men jeg er ikke det mindste nervøs for at lege med Capo, den er bare en dejlig hund!

Jeg glæder mig til at se flere billeder af vidunderet næste gang I skal lege :)

Mia sagde ...

En labrador er også bare en lækker hund. Svigerforældrene har en labrador, i forvejen, som rent faktisk er onkel til den de har fået nu. Og det er bare den mest velopdragne hund, og den er bare dejlig at være sammen med fordi den lystrer. Svigerfar bruger den så også på jagt, så det gør selvfølgelig også at den er godt opdraget og trænet.
Det er så planen, at Sam skal afløse onklen når Sam engang er stor og velopdragen ;o)

Stine sagde ...

Jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal få sat skik på unoderne når de har prøvet det før. Men sådan en hvalp er nu noget af det kæreste...

Capo er ikke jagthund og har stadig enkelte unoder (den er 1½) men den er så kærlig en hund. Ærgerligt er det, at jeg ikke kan tåle pelsdyr, men det går nu nogenlunde med Capo :)

Mia sagde ...

Ja, der skal nok blive sat skik på unoderne efterhånden. Svigerforældrene fik Sam i lørdags, så han skal jo lige have lov at komme inden for døren, inden han skal opdrages og trænes ;o) Jeg tror dog ret hurtigt de skal i gang med det.
Men helt enig, sådan en hvalp er bare noget af det dejligste.

Det vigtigste er bestemt, at det er en kærlig og sød hund :o) Og så har jeg det bedst, hvis de er opdraget sådan så de er til at styre og adlyder hvad man siger til dem.

Hvor ærgeligt du er allergisk overfor pelsdyr.
På sin vis så kunne jeg godt tænke mig at få en hund engang, men på den anden side så bliver man bare så bundet, og jeg er bange for at jeg vil knytte mig alt for meget til hunden og blive alt for ked af det når den så en dag er blevet gammel og skal aflives.

Marianne's mening sagde ...

Hvor se han da sød ud :-)

Stine sagde ...

Måske er græsset bare grønnere på den anden side - for selvom man bliver bundet ville jeg elske at have en hund. Men det er desværre nok utopisk, så er det godt at der i familien er nogen med en dejlig hund man kan lege med i ny og næ ;)

Mia sagde ...

Det kan godt være du har ret i det, Stine :o) Men så må du udnytte at kunne lege med familiens labrador i stedet når nu det ikke rigtig er en mulighed for dig at få en hund. Men det er bare så ærgeligt når man gerne vil have en selv.

Jean sagde ...

Det tog også en del skud at finde det rigtige billed af sam :-)

Mia sagde ...

Det gjorde det. Men du fik nu taget mange gode billeder, skat :o)