13. august 2007

Kamera

Kæresten og jeg har i længe snakket om, at vi burde se at få købt et lækkert kamera. Det er sådan noget som er rart at have, men vi har udskudt købet i længe, hvor vi ikke har fået det købt.

Men nu er der endelig sket noget. Vi er blevet indehavere af et Canon EOS 400D. Og det er dælme et lækkert digitalt spejlreflekskamera, som kan en masse ting.
I de halvanden uges tid vi har haft kameraet er det blevet flittigt brugt, og jeg er sikker på, at vi også nok skal få det brugt en masse i fremtiden.

14 kommentarer:

Stine sagde ...

Det ser godt nok også lækkert ud. Tillykke med dyret :) Jeg er SÅ glad for vores lille Ixus, det følger mig trofast hver dag, hvis nu pletskuddet skulle være indenfor rækkevidde ;)

Mia sagde ...

Tak :o) Det er også ret lækkert. Jeg har så ikke liiiige vores Canon med i baglommen, men rigtig god idé du har jeres Ixus med hver dag, så du lige kan fange øjeblikket når det er der.

Deborah sagde ...

Det er et superlækkert kamera, men ikke lige det man tager i lommen som IXUS (jeg har også et IXUS 850IS). Dit var faktisk det kamera jeg havde tænkt mig at købe indtil jeg fandt på det med IXUS efter at have set de fine fotos andre kunne tage med dem, og det går da helt godt ;-)

Håber det nye kamera betyder fotos på bloggen også? Tillykke med det ihvertfald!

Emmaline... sagde ...

Tillykke med kameraet, det ser lækkert ud ;-) Så får vi vel et par billeder at se her på bloggen ;o)

Mia sagde ...

Tak deborah og Emmaline - jeg skal nok se om jeg ikke kan blive bedre til at pryde bloggen med lidt billeder ;o)

Fru Green sagde ...

Tillykke - jeg har selv været meget glad for den digitale spejlrefleks vi fik.
Og ja, den er ikke til at putte i lommen, men når kan trykker på knappen tager den billedet. Den skal ikke lige tænke over det lidt som mange digitale lommekameraer.

Og vil man have et i lommen, så har vi et der kan det ;-)

Mia sagde ...

fru Green - Jeg er helt enig. Det er fantastisk lækkert at billedet bliver taget med det samme man trykker. Og så er det også fedt at man kan tage 3 billeder i sekundet hvis der er behov for det.

Vi har så ikke et lille digitalkamera vi lige kan tage i lommen, men det kan sagtens være vi anskaffer os det siden hen. Jeg tror i hvert fald godt vi kan gå hen og blive bidt af det her fotograferen.

Stine sagde ...

Jeg glæder mig også til at se billeder fra det lækre kamera her på bloggen :)

Marianne's mening sagde ...

Hvo ser det ud som et et god kamera. Jeg håber virkelig I få taget mange gode billeder med det.

Forsat god ferie. Der er jo laaannng tid til du skal starte, sige jeg med 'kun' 3 ugers ferie ;-)

Mia sagde ...

Vi har fået taget en del fine billeder, Marianne, og jeg skal også nok snart få mig taget sammen til at vise nogen af dem herinde ;o)

Og tak :o) Jeg har lige 16 dages ferie endnu

therese sagde ...

Jeg overvejer selv at købe netop samme kamera. Hvor købte I det henne? Jeg har set det til mange forskellige priser, så er lidt forvirret.

Mia sagde ...

Therese - Vi var også forvirrede for det svinger nemlig utroligt meget i pris. Også selvom der er det samme med. Vi endte med at købe det hos Japan Photo, da vi prioriterede at vi gerne ville købe det i en rigtig butik for evt. at kunne få lidt vejledning. Vi gav 5699 og så kan man få 600 kr. refunderet hos Canon når man har købt inden 31. aug mener jeg det var. Det kræver så lige at man sender nogle stregkoder og en kopi af købskvitteringen til Irland.

Vores er købt med 18-55 mm objektiv, men anden var der ikke med.

Du skal være opmærksom på at der ikke følger noget kort med til at lagre billeder på, så det skal du have foruden ved.

Spørg endelig, hvis jeg kan hjælpe med mere :o)

Bogsider sagde ...

Lækkert kamera....jeg har selv Canons EOS350D, som er nummeret mindre end dit. Det er heller ikke sådan lige til at proppe i baglommen ;o)

Mia sagde ...

Nej, EOS 350D er heller ikke sådan lige at putte i lommen ;o) Vi har nemlig kigget så længe efter kameraet, og tænkt over det i længe, så da vi startede var det kun 350D, der var på markedet.