29. juni 2007

Dimission

I går var dagen, hvor der var dimission på uni, og hvor jeg dermed fik udleveret mit eksamensbevis. Derfor har jeg nu rent faktisk et konkret håndfast bevis på, at jeg er bachelor i erhvervsøkonomi :o)
Fordi jeg skal læse videre havde jeg ikke planlagt at holde noget, men helt udenom slap jeg ikke alligevel ;o)

Kæresten og mine forældre var med på uni, hvor der først var et officielt arrangement med et par taler, udlevering af eksamensbevis og sang. Herefter var universitetet vært ved lidt mad og drikkevarer. Efter at vi var færdige på uni tog vi et smut hjem til kæresten og jeg for at spise lidt mad fra Industrien, og for at fejre, at jeg nu officielt er bachelor. Kærestens forældre og farmor kiggede forbi om aftenen for at ønske tillykke og alt i alt var det en fantastisk hyggelig dag <3

Faktisk så blev jeg også beriget med en masse lækre gaver. Af kæresten fik jeg en North Face rygsæk, som jeg kan anvende når jeg (forhåbentligt) skal læse cand.merc.aud. Min far gav mig et par fine små guld ørestikker, meget enkle, men lige som jeg ønskede mig dem. Af min mor fik jeg en lædersnor til den margurit broche, som jeg har fået lov at arve. Den er fra min oldemor, så det er lidt specielt, at jeg nu kan få lov at gå med den. Derudover fik jeg to Troldekugler til mit armbånd, og en fin kaktus plante. Kærestens farmor kom med en fin buket blomster, og et gavekort, mens kærestens forældre kom med en check og en smuk smuk buket blomster. Jeg sidder her og nyder dem, og tænker tilbage på, hvor hyggelig en dag jeg havde i går :o)

2 kommentarer:

Stine sagde ...

Det lyder som om det har været en rigtig dejlig dag. Tillykke, både med titlen og de dejlige gaver! Og god weekend, eller sommerferie er det vist for dig ;)

Mia sagde ...

Tak til det hele :o)

Og ja - nu er der virkelig ferie, selvom jeg dog anvender de fleste af ugerne til at få arbejdet lidt. Det er jo godt at få suppleret SU'en ;o)

God weekend til dig også, Stine