30. juni 2007

Bøger og handlingen i dem

Hvorfor er det lige, at der på nogle bøger ikke står, hvad bogen handler om? Nogle gange kan man læse om handlingen på indersiden af indbindingen, men andre gange står der slet ikke på bogen, hvad den handler om. Hvad er det lige det går ud på? Jeg har i hvert fald ikke lyst til at låne/købe en bog, hvor jeg overhovedet ikke får oplyst, hvad den handler om. Men måske forlagene alligevel godt kan sælge bøgerne, selvom de ikke kort beskriver handlingen, så det fremgår af bogens bagside, hvad den handler om?
Det er selvfølgelig også et fåtal af de bøger, der udgives, hvor der ikke står, hvad bogen handler om, men er jeg monstro den eneste, som er irriteret over det?

I dag har jeg købt en bog, nemlig Max Tivoli, som er skrevet af Andrew Sean Greer. Den lyder spændende, og jeg glæder mig til at læse den.

God weekend :o)
Her er der dømt læsning og afslapning på sofaen til den helt store guldmedalje, men det er vist også mest det vejret indbyder til. I morgen er der desuden lidt familie fødselsdag på programmet

2 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Jeg har heller ikke lyst til at læse en bog, hvor der ikke er en beskrivelse af indholdet - så ved man jo ikke engang om man skal forvente et mord eller to på næste side eller om det bare er en kærlighedshistorie...

Mia sagde ...

Nej det er nemlig det. I det mindste kunne de da så påføre bogen en genre betegnelse, selvom jeg nu til hver en tid foretrækker en handlingsbeskrivelse.