3. marts 2007

Lånte bøger

Jeg tog for et par dage siden på biblioteket for at hente nogle to bøger jeg havde reserveret.
Alligevel endte der med at være 7 (!) bøger i tasken, da jeg gik ud derfra, fordi jeg liiiige havde en halv times tid at slå ihjel inden bussen kørte hjem af.

Så nu er der endnu flere bøger at gå i gang med. Ak, hvis bare døgnet havde lidt flere timer, så ville det være nemmere at nå det hele ;o)

2 kommentarer:

A sagde ...

Naiv.Super er hurtigt læst. Og megetmeget sød. Lidt samme genre som The curious incident of the dog in the night-time... Så den kan du tage, når du trænger til et pusterum fra det lidt mere floromvundne sprog fra hhv. Franzen og Murakami. :-)

Glæder mig til at høre, hvordan Norwegian wood er. Har den stående i reolen og kigge bebrejdende på mig. Men lige nu bliver jeg desværre nødt til at holde en pause med skønlitteraturen og læse lidt specialerelateret litteratur i stedet.

Mia sagde ...

Det var også på en anden blog jeg læste om Naiv.Super - måske faktisk din, så derfor faldt jeg over den på biblioteket og måtte selvfølgelig have den med. The curious indicent of the dog in the night-time har jeg ikke hørt om, men den vil jeg da kigge efter næste gang jeg lige kommer forbi biblioteket.

Jeg har ikke tidligere læst noget af Haruki Murakami, men jeg har set mange rose hans bøger, så jeg glæder mig til Norwegian wood - og jeg skal selvfølgelig nok smide en kommentar herinde.

Kender godt det der med at man "desværre" må læse noget studierelevant i stedet for det skønlitterære som man (læs: i hvert fald jeg) altid har mere lyst til at læse hehe. Lige nu sidder jeg fast i noget international økonomi, selvom jeg hellere vil læse videre i den skønlitterære jeg har gang i.