15. april 2012

Ulla Terkelsen - Vi kan sove i flyvemaskinen

Ulla Terkelsen (i samarbejde med Andreas Fugl Thøgersen)
Vi kan sove i flyvemaskinen
Politikens forlag
256 sider
8. apr-13. apr

Ulla Terkelsen, udenrigskorrespondenten som pt. slår sine folder på tv2, fortæller de bedste historier fra sit liv og hvad hun har oplevet som omrejsende reporter de sidste mange år. Der er blandt andet beretninger fra Belfast og Afghanistan, og der er beretninger om Ullas møde med kommunismen i Polen og om livet i London.

Det var ret interessant at læse om mange af de store verdensbegivenheder set gennem Ulla Terkelsens øjne. Jeg savnede dog lidt dybde i nogle af historierne, og kunne sagtens have læst mange flere sider. Jeg er sikker på, at Ulla Terkelsen gemmer på mange flere gode historier, som ikke er med, hvilket jeg egentlig synes er ærgerligt, når nu man rent faktisk er i gang med at skrive en bog.

Jeg synes dog bogen giver et spændende indblik i, hvordan korrespondenterne arbejder, og at det gælder om at være klar, for pludselig er der en begivenhed ude i verden, der skal dækkes. Og så er det jo egentlig uanset om man er til bryllup, begravelse eller bare holder ferie. Ting sker når de sker, og så må man bare holde sig klar. Og som Ulla Terkelsen siger: "Man tager altid fejl, hvis man tror man kan regne ud, hvordan det hele ender."

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære bogormen,

Har du en mailadresse vi kan kontakte dig på?

Mia sagde ...

Hvem er I? :-)

Jeg kan kontaktes på bogormen84 snabela gmail punktum com