25. december 2007

Glædelig jul

Et lidt forsinket glædelig jul til alle jer bloggere rundt omkring i det ganske land. Håber I havde en god juleaften sammen med jeres kære, og at juledagene også bliver brugt til hyggelige ting.

Jeg holdte juleaften sammen med min far, og det var såmænd ganske hyggeligt, hvis man ser bort fra, at jeg var syg. Lillejuleaften sidst på aftenen fik jeg lige opkast og diarré, så hele natten indtil den 24. gik med at rende i rutefart mellem badeværelse og soveværelse :o( Og det fortsatte så hele juleaftensdag også :o( Så juleaften var der ingen julemiddag til mig, men derimod a38. Det kan altså ikke anbefales - det var i hvert fald ret kedeligt i forhold til den lækre flæskesteg og medister som min far spiste.
I dag er jeg heldigvis mere frisk, men maven skal stadigvæk behandles med lidt forsigtighed. Det går dog helt bestemt i den rigtige retning, så jeg må tage revanche de næste dage med lidt julemad :o)

Glædelig jul rundt omkring i blogland :o)

Billedet viser en nisse, som jeg har haft i al den tid jeg husker tilbage. Jeg fik den af min farmor, og den hænger ned fra loftet i en fjeder, således at man kan få den til at gynge. Den er virkelig nuttet, og når først den er kommet op, så ved jeg det er december og at julen er nær.

8 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Uha og fy føj da da. Jeg ved godt. hvem du har været i seng med. Kig ind på min blog og læs synderens navn!!!!
God bedring

Mia sagde ...

Rimkogeren - Haha den er god med dig.

Tak skal du have - jeg er heldigvis næsten frisk igen :o)

Anonym sagde ...

Også en glædelig jul til dig! Jeg håber at du er blevet rask igen. Så må du tage revanche til nytår:)

"Det gyldne kompas" er kommet med på både ønskesedlen og læselisten!

Mia sagde ...

Jens - Tak skal du ha' :o) Jeg er ved at være frisk igen, og ja der er ikke andet for. Nytår må være revanche tid ;o)

God idé med det gyldne kompas. Glæder mig til at høre hvad du synes om den når du engang får den læst :o)

Stine sagde ...

Sikke dog en trist juleaften du har haft - jeg håber du er kommet ovenpå. Jeg er i fuld gang med "Det gyldne kompas" og den er altså svær at lægge fra sig. Vi har aftalt at se den filmatiserede udgave fredag d. 4. januar, det er nemlig den dag opgaven skal afleveres :)

Fru Green sagde ...

Glædelig Jul, Mia.
Kedeligt at den skulle indledes så skidtmas.

Der skal måske laves en hel "Det gyldne kompas" bogklub. Den ligger på sengebordet. Jeg havde fat i den juleaften, da jeg skulle falde i søvn, men det var der slet ikke behov for. Jeg sove efter 1 side. Det skyldes ikke bogen, men faktum at det var julenat.

Mia sagde ...

Stine - Jeg er kommet oven på igen, men ja det var bestemt en træls måde at tilbringe selveste juleaften på. Jeg tog dog revanche med julemaden i går og fik lidt guf der.

Dejligt at høre du synes om Det gyldne kompas. Det er i hvert fald en god historie efter min mening. Planen er også at kæresten og jeg gerne vil se filmen, men jeg ved ikke lige hvornår det bliver. Og ellers så må vi se den når den kommer på DVD. Er ret hårdt hængt op med eksamner indtil midten af januar.

Mia sagde ...

Fru Green - Helt enig. Det var en kedelig måde at indlede julen på.

Du kan godt glæde dig til Det Gyldne Kompas. Det er Stine og jeg da i hvert fald enige om ;o) Og nej, sådan en julenat er nok ikke lige det rette tidspunkt at starte op med læsningen - der er man som regel træt :o) Så må du have læst den i løbet af det nye år ellers :o) God fornøjelse i hvert fald